‘Johannes de Doper’ uitgevoerd in Geldermalsen

De musicalgroep van de PKN gemeente in Geldermalsen had de primeur: ze voerde van 31 maart tot 2 april 2017 als eerste de musical ‘Johannes de Doper’ uit! Met 4 uitverkochte uitvoeringen was het een intensief weekend voor de acteurs, zangers, muzikanten, technici en de vele anderen die voor en achter de schermen een aandeel hadden. Maar het was succes, de reacties waren lovend en enthousiast.
De (vooral jonge) spelers vertelden het oude verhaal in de huidige tijd, waarbij ze in de zang werden ondersteund door PKN-koor Singstation. Leonie woonde de première bij en ontmoette na afloop het creatieve team achter deze uitvoeringen én hoofdrolspeler Johannes (alias Jelle). 
Het was geweldig om ook in Geldermalsen dit oude verhaal tot leven te zien komen. We hopen dat er nog vele gemeentes mogen volgen!